Με το σουτιέν να «ξεπροβάλει» από το φόρεμα, η Emma Watson, η διάσημη Ερμιόνη από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» ποζάρει για την αμερικανική έκδοση γνωστού περιοδικού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή εξαιτίας της δημοσιότητας και επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τις εντυπώσεις που δημιουργούνται κάθε φορά που φωτογραφίζεται με κάποιον άντρα.

«Είναι δύσκολα τα προσωπικά ραντεβού, καθώς κάθε ένας με τον οποίο με φωτογραφίζουν, είναι αυτόματα αγόρι μου. Έτσι με κάνουν να φαίνομαι σαν να είχα 6.000 αγόρια».

Στην πραγματικότητα, η νεαρή Emma έχει σχέση με τον Will Adamowicz από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, τον οποίο και συνάντησε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Όπως αποκάλυψε, είχε εκπλαγεί όταν εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να φιλιέται με το Will Adamowicz, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella, τον περασμένο Απρίλιο.

«Οι φίλοι μου μού αγόρασαν εισιτήρια για τα γενέθλιά μου. Τι θα έπρεπε να απαντήσω; Όχι, δεν θα έρθω γιατί δεν θέλω να φωτογραφηθώ;», λέει η Emma.

Και συμπληρώνει: «Ήταν πλήθος κόσμου, και νόμιζα ότι δεν υπήρχε τρόπος κάποιος να με φωτογραφήσει, αλλά με κάποιο τρόπο κατάφεραν και με βρήκαν».

Τέλος, όπως λέει πλέον έχει την ανάγκη του στυλίστα για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Όταν ήμουν νεότερη, τα έκανα όλα μόνη μου, άλλα έπρεπε να ζητήσω βοήθεια… Απλά, τα φορέματα αυτά είναι χαζά. Φωτογραφίζεσαι από κάθε γωνία, έτσι δεν έχει μόνο να σκέφτεσαι πώς δείχνεις, αλλά και εάν μπορείς να κάτσεις κάπου και αν οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν μόνο μέχρι εκεί που φτάνει η φούστα σου».