Η Κέιτι Χολμς δεν θα λάβει καμία αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ όμως η εξάχρονη κόρη του ζεύγους, η Σούρι, θα δικαιούται 400.000 δολάρια ετησίως από τον πατέρα της, μέχρι να κλείσει τα 18 της, υποστηρίζει σήμερα η ιστοσελίδα TMZ.com που ασχολείται κυρίως με σκάνδαλα διασημοτήτων.

Επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν τα δικαστικά έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν από τους πρώην συζύγους για την οριστικοποίηση του διαζυγίου του –κάτι που έγινε στις αρχές της εβδομάδας– η ιστοσελίδα αναφέρει ότι επειδή η Χολμς είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία του Κρουζ που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός θα πληρώνει διατροφή τέκνου για τα επόμενα 12 χρόνια. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 4,8 εκατομμύρια δολάρια ή 33.333,33 δολάρια κάθε μήνα. Ο Κρουζ είναι επίσης υποχρεωμένος να καλύπτει τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και εξωσχολικά έξοδα του παιδιού του.

Η 33χρονη Χολμς αιφνιδίασε τον Κρουζ τον Ιούνιο, όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ενώ εκείνος βρισκόταν για γυρίσματα στην Ισλανδία. Οι πρώην σύζυγοι χρειάστηκαν μόλις δύο εβδομάδες για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους και το ποιος θα αναλάμβανε την επιμέλεια της κόρης τους.