Μήνυση εναντίον ενός πρώην σοφέρ της και αρχηγό της ασφάλειας της κατέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να την εκβιάσει με απειλές περί δημοσίευσης ευαίσθητων δεδομένων που αφορούν την ίδια και τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω οδηγός προσπάθησε να εκβιάσει την Lopez για να της αποσπάσει χρήματα, απειλώντας την πως θα δημοσιοποιήσει πληροφορίες για τη σταρ που θα μπορούσαν να την βλάψουν. Τις πληροφορίες αυτές για τη Lopez, ο οδηγός τις είχε αποκτήσει στη διάρκεια της εργασίας του κοντά της. Σύμφωνα με την μήνυση της J. Lopez, ο οδηγός εργάστηκε για την τραγουδίστρια περίπου ένα μήνα, προτού παραιτηθεί λόγω μιας διαμάχης του με την ομάδα των μάνατζερ της. Λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2011, προσπάθησε να την εκβιάσει.

Η μήνυση που κατέθεσε η Lopez είναι απάντηση στις κατηγορίες του οδηγού προς την σταρ, στις οποίες αναφέρει πως ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, τον ταπείνωσε και κατέστρεψε την καριέρα του. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Hakob Manoukian ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε να εργάζεται για την Jlo και τον σύντροφό της Mark Anthony το 2005. Και οι δύο τον αγαπούσαν τόσο πολύ που τον έπεισαν να κλείσει την επιχείρησή του και να εργάζεται αποκλειστικά ως επικεφαλής της προσωπικής τους ασφάλειας και μεταφοράς, ενώ η Jlo συμφώνησε να του προσφέρει αμοιβή που ξεπερνά τα 200.000 δολάρια ετησίως.

Η συνέχεια για την Lopez και τον Manoukian θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.