Είναι νέος, ωραίος και ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό αυτή την περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανέβει μέσα στο 2012 τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος εδώ και χρόνια διατηρεί δεσμό με την όμορφη Βολιώτισσα, Ξανθή Σταμουλάκη, σύμφωνα με την ReaLife.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε στο Βόλο, όταν το 2006 ο 18χρονος τότε ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Νίκη Βόλου, στην οποία προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Σταμουλάκης, πατέρας της Ξανθής. Στην πορεία συναντήθηκαν ξανά στην Ιταλία, όπου ο Σωκράτης αγωνιζόταν αρχικά στην Τζένοα και στη συνέχεια στη Μίλαν και η Ξανθή πήγε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Μιλάνο. Έτσι το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να δεθεί ακόμα περισσότερο.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η όμορφη Ξανθή προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Το ζευγάρι έχει συνηθίσει τα χιλιόμετρα, αφού ο Σωκράτης είναι κάτοικος Γερμανίας, καθώς αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης και η Ξανθή μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Βόλου και Βρέμης. Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης το επόμενο βήμα είναι ο γάμος, όπως μαρτυρούν κοινοί τους φίλοι. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό και ουσιαστικά το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα γίνει πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος του 2012, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.