Είναι ηθοποιός, ωραίος άντρας και με πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο… Επίσης είναι ειλικρινής όσο κανείς και τολμά να πει και να ομολογήσει πράγματα που μάλλον κανένας άλλος επώνυμος δεν θα ξεστόμιζε.

Οι συνεντεύξεις του αποτελούν πάντα αντικείμενο συζήτησης και κάθε φορά που μιλάει οι δηλώσεις του σοκάρουν.

Κάποιοι μάλιστα του χρεώνουν πως ότι λέει, το λέει μόνο και μόνο για να συζητιέται και να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στο Down Town Κύπρου, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Είναι και το δικό σου μυαλό διεστραμμένο σεξουαλικά, όπως συμβαίνει με τον «μεσίτη» ήρωά σου στην ταινία όπου πρωταγωνιστείς;

Πάρα πολύ! Η δικιά μου, όμως, διαστροφή έχει να κάνει πιο πολύ με τη σεξουαλικότητα, το sex και όχι με την καταστροφή. Ο συγκεκριμένος ήρωας στην ταινία του Zalman King- ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη, που έχει υπογράψει μεταξύ άλλων και τις ταινίες «9 1/2 Weeks», «Red Shoe Diaries» και «Body Language»-, έχει τη δύναμη να καταστρέφει τους γύρω του, αλλά εγώ ως προσωπικότητα, ως δομή χαρακτήρα, δεν είμαι μίας τέτοιας άποψης άνθρωπος. Μία ωραία διαστροφή μου, για παράδειγμα, είναι να κυνηγήσω το όνειρό μου μέχρι να πεθάνω ή να μπορεί να μην έχω να φάω και εγώ να εξακολουθώ να κάνω ακριβά μαθήματα για την πρόοδό μου. Από την άλλη, δεν νομίζω να υπάρχει καλλιτέχνης που να μην έχει σεξουαλικές διαστροφές. Γιατί όλοι οι καλλιτέχνες- ζωγράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, φωτογράφοι- είμαστε λίγο «άρρωστα μυαλά»- με την καλή έννοια.

Σε ποια ηλικία συνειδητοποίησες πρώτη φορά την υπερσεξουαλικότητά σου;

Στην ηλικία των 6 ετών. Θυμάμαι ότι πήγαινα στη γιαγιά μου- μία πολύ ροκ γυναίκα για την εποχή της- και της έλεγα «γιαγιά, μπορείς να μου πεις γιατί το πουλάκι μου κάνει τσίκι τσίκι;» ενώ ο παππούς μου, λίγο αργότερα- επίσης ένας πολύ open στις απόψεις του τύπος-, μου είχε δώσει μία πολύ ωραία συμβουλή σε σχέση με το sex, με την οποία συμφωνώ και επαυξάνω: «Το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα. Μόνο ο κουβάς που ανεβοκατεβαίνει».

Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή σου που να τις έζησες χωρίς sex;

Όχι. Το sex είναι ένα είδος εκτόνωσης για μένα- ακόμη και ο αυνανισμός.

Ομολογούσες τις απιστίες σου στις συντρόφους σου όταν συνέβαιναν;

Ποτέ. Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος για να πω κάτι τέτοιο και, μην ξεχνάς, ότι πιο μικρός βρισκόμουν σε μία ηλικία που εμπεριέχει μεγάλη ορμή και είσαι σε μια φάση που γουστάρεις τις ωραίες γκόμενες και θέλεις να τις κατακτήσεις όλες. Είναι μία εποχή που κάνεις τα πάντα για να κάνεις sex και να μην χάσεις το αιδοίο που σε περιτριγυρίζει. Ύστερα βέβαια περνάει αυτή η περίοδος, ξέρεις ακριβώς τι σου γίνεται, και καταλαβαίνεις ότι όταν πια αγαπήσεις έναν άνθρωπο θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή σου.

Παραμένεις και τώρα το ίδιο ενεργητικός σεξουαλικά ως παντρεμένος, όπως λειτουργούσες και στα 25 σου;

Παραμένω αρκετά ενεργητικός. Και το sex είναι υγεία. Άμα δεν το κάνεις στη γυναίκα σου και δεν το απολαύσεις, σε ποιον θα το κάνεις; Αυτό, άλλωστε, είναι που σώζει τις σχέσεις: Πρέπει να συνεχίζεις να βλέπεις τη γυναίκα σου σαν μία πολύ ωραία γκόμενα. Με άλλη ωριμότητα βέβαια, αλλά με την ίδια ενέργεια και πάθος γι αυτήν.

Δεν είναι μία είδους φθορά για σένα το γεγονός ότι η Αντωνία, η σύζυγός σου, θα παραμένει για πάντα η ίδια και μόνη γυναίκα στη ζωή σου;

Οι σχέσεις προχωράνε και χτίζονται. Και για μένα, οι σχέσεις δομούνται κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα. Ένα μυστικό για να κρατήσεις τη σχέση σου στο γάμο είναι και το εξής: «keep the fight clean and the sex dirty»- και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο μόττο για μένα που είμαι παντρεμένος και μου το είπε ένας φίλος μου εδώ στο L.A. Βέβαια, δεν μπορείς πάντα να το κοντρολάρεις αυτό, αλλά το προσπαθείς. Όλα αναπτύσσονται, όλα εξελίσσονται, όλα προχωράνε και δεν πιστεύω- σε τελική ανάλυση- ότι υπάρχει αυτό το «Α, σε παντρεύτηκα, θα μείνω μέχρι το τέλος της ζωής μου μαζί σου και θα πεθάνουμε μαζί». Άμα δεν ανταποκρίνεται ο άλλος σε αυτά που ζητάς και θέλεις, μάλλον θα τελειώσει και η σχέση. Αν νιώσω ότι δεν είσαι δίπλα μου για πάντα όπως εγώ το θέλω και το φαντάζομαι -αν και είμαστε παντρεμένοι-, τότε θα μείνω μόνος μου ή θα βρω κάτι που θα με κάνει να ξανανιώσω ότι θα μείνει κοντά μου για πάντα. Ευτυχώς, με την Αντωνία, που είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγάλος μου έρωτας, δεν συμβαίνει ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί καταρχήν μπορώ και μοιράζομαι ακόμη τις πιο κρυφές μου σκέψεις μαζί της. Όταν θα δω, για παράδειγμα, κάτι ωραίο- είτε είναι άντρας είτε γυναίκα- θα της το πω και θα το συζητήσουμε.

Ακόμη και το ομαδικό sex το αντιλαμβανόσουν πάντα ως μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού;

Πιο μικρός πίστευα ότι το ομαδικό sex δεν εμπεριέχει συναίσθημα αλλά, μεγαλώνοντας, πιστεύω ότι έχω αλλάξει: Το ομαδικό sex θα μπορούσε να εμπεριέχει συναίσθημα, αν και ο άξονας σου είναι μόνο ένας.

Ο ιδανικός συνδυασμός στο ομαδικό sex ποιος είναι κατά τη γνώμη σου;

Ένας άντρας, δύο γυναίκες. Πόσο πιο ωραίο πράγμα είναι να βλέπεις δύο γυναίκες να συνευρίσκονται; Νομίζω ότι αυτό είναι η απόλυτη σεξουαλική φαντασίωση του κάθε άντρα.

Η ζωή σου ως single στο παρελθόν σου άρεσε;

Πολύ! Υπήρχε ελευθερία κινήσεων, γιατί αλλιώς είναι να βγαίνεις και να μην νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος που να σε περιμένει στο σπίτι- έστω και αν δεν σε παίρνει συνεχώς στα τηλέφωνα και να σου σπάει τα νεύρα. Η single περίοδος μου ήταν μία μαγική περίοδος: Ποτά, διασκέδαση, βόλτες, γνωριμίες με καινούργιο κόσμο, πολλές γκόμενες, ελευθερία κινήσεων στο sex. Τη χόρτασα αυτή την εποχή! Δεν μου λείπει καθόλου.

Πώς απομάκρυνες μία γυναίκα που ζητούσε επίμονα να κάνει σχέση μαζί σου μετά από one night stand ενώ εσύ δεν ήθελες;

Με διακριτικό τρόπο: Έκοβα την επαφή (γελάει). Κοίτα, λόγω δουλειάς, επειδή εγώ δούλευα 15 ώρες τη μέρα, δεν μπορούσα να έχω απίκο έναν άνθρωπο πότε θα βρω εγώ το χρόνο για να συναντηθούμε. Θα ήταν unfair. Δεν γινόταν ούτως ή άλλως.

Το ίδιο έκανες και με τα αγόρια που σε ερωτεύονταν;

Αυτό δεν το μάθαινα ποτέ. Εξάλλου, ποτέ δεν υπήρξαν άντρες στη ζωή μου σεξουαλικά, δεν ένιωσα ποτέ ερωτική έλξη για το αντρικό φύλο- ήμουν πάντα λάτρης των γυναικών.

Το καταλάβαινες όταν μία γυναίκα υποκρινόταν ότι έφτανε σε οργασμό;

Αν έλεγα ότι το καταλάβαινα, θα ήμουν βλάκας. Γιατί οι γυναίκες είναι ιδανικές στο να μας κάνουν να πιστεύουμε αυτό που θέλουν εκείνες- σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Κοίτα, πιστεύω ότι η χημεία στο sex έχει να κάνει περισσότερο με τις προσωπικότητες των ανθρώπων και όχι με το αν έχεις προσόντα, αν είσαι επιβήτορας ή αν έχεις το τέλειο σώμα με κοιλιακούς. Το sex είναι κάτι πολύ προσωπικό που δεν μαθαίνεται, γιατί μπαίνει στη μέση το μυαλό που σε κάθε έναν μας είναι ξεχωριστό.

By the way, είναι αλήθεια πως ετοιμάζεις κάτι για την Κύπρο;

Ναι, ισχύει. Κάναμε έναν πιλότο για ένα σήριαλ, για τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου, και τώρα περιμένουμε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσουμε. Είναι μία κωμωδία γυρισμένη στο Λος Άντζελες με Έλληνες ηθοποιούς- μεταξύ άλλων με την Κατερίνα Μουτσάτσου και την Ελίνα Λουκά. Επίσης, ετοιμάζω κάτι πάρα πολύ καλό εδώ στο L.A που αφορά σε κάποιο σήριαλ με πολύ μεγάλη θεαματικότητα, αλλά για αυτό θα μιλήσουμε σε επόμενή μας κουβέντα.

Τι θα κάνεις μόλις τελειώσουμε αυτή τη συνέντευξη;

Τώρα βλέπω την αγαπημένη μου σειρά, το «swamp people», και μετά θα κοιμηθώ.

Η Αντωνία που είναι;

Είναι στην Ελλάδα. Μιλάμε, όμως, συνέχεια στα τηλέφωνα.

Phone sex έχεις κάνει ποτέ;

Ε, βέβαια! Και skype sex έχω κάνει. Με τη γυναίκα μου. Ποιος δεν το χει κάνει μωρέ; Επειδή οι άλλοι το παίζουν μη μου άπτου και παρουσιάζονται «αλώβητοι», «άθικτοι» και «καθωσπρέπει» στις συνεντεύξεις τους και δεν ομολογούν τα αυτονόητα που κάνουν όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι; Σιγά τις μπούρδες!

Πηγή: www.entertv.gr