Πήρε φωτιά το twitter το βράδυ της Τρίτης, από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου.

Η ελληνική σόουμπιζ δεν σταμάτησε να σχολιάζει τις εμφανίσεις των δύο κοριτσιών, που εκπροσωπούν Ελλάδα και Κύπρο στον 57ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Μπράβο στην Ελλάδα και στην Ελευθερία@ Πολύ καλή εμφάνιση! Πάμε γερά γιατί η προσπάθεια τους αξίζει! Μπράβο σε όλη την ομάδα!!!», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Έχω να πω ότι τα κορίτσια μας Ελευθερία και Ήβη, είναι αφοπλιστικά όμορφες!! Καλή επιτυχία κοριτσάρες μου!», η Δέσποινα Βανδή, η οποία αστειεύτηκε και με την Έλλη Κοκκίνου γράφοντας: «Έλλη ετοιμάσου να πάμε Eurovision σε 20 χρόνια! Μετά τη Ρωσία, μπορούμε κι εμείς!»

Μία σχετική πλάκα έγινε και μεταξύ Μαρίας Μπακοδήμου και Έλλης Κοκκίνου, με τη Μαρία να γράφει: «Κοιμήθηκε το παιδί μου και έχασε το αγαπημένο του λαλαλαλλα!» και την Έλλη να απαντά: «Εγώ που κοίμιζα τον δικό μου γιό και έχασα Ελευθερία… Είδα όμως Ήβη».

Κύπρο ψήφισε ξεκάθαρα και ο Αργύρης Αγγέλου. «Μπράβο στην Ήβη!!!» έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης.



Για όλα τα θέματα του lifestyle και της σόουμπιζ διαβάστε στο www.radar.gr