«Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο γάμο που θα γίνει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στην Ανάβυσσο. Γιάννης και Μαρία».

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία προσκαλούν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, τους φίλους τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Το προσκλητήριο είναι διακοσμημένο με κοχύλια και αστερίες.

Αν και είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη, οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Τώρα όμως η Μαρία Κορινθίου, ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα και η ίδια φροντίζει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια καθώς θέλει εκείνη η ημέρα να είναι ακριβώς όπως την ονειρεύεται. Παρανυφάκι θα είναι φυσικά η μικρή τους κορούλα, η Ισμήνη, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο γνωστός αθλητικός συντάκτης του Mega Γιώργος Θαναηλάκης και η σύζυγός του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.