Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν κινδύνευσε να χάσει την σύζυγο και το παιδί του μιλάει για πρώτη φορά ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην Espresso, την περίοδο που η γυναίκα του ήταν έγκυος βίωσαν μια πολύ δύσκολη φάση. «Το παιδί ουσιαστικά αυτοκτονούσε, γιατί πάταγε από μόνο του τον ομφάλιο λώρο και δεν αιματωνόταν το κορμάκι του. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να το χάσουμε».

Ο τραγουδιστής το θυμάται και τώρα σαν εφιάλτη, αφού σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα τόσο ο μικρός, όσο και η γυναίκα του.

«Σώθηκε γιατί αυτό συνέβη μέσα στο μαιευτήριο. Αν ήμασταν στα προηγούμενα φανάρια και δεν είχαμε φτάσει εκεί, θα είχαμε χάσει το παιδί. Αν είχαμε καθυστερήσει δύο λεπτά, θα έφευγε. Αν δεν ήμασταν μέσα στον θάλαμο των ωδινών με το χειρουργείο στα τριάντα βήματα, θα είχε τελειώσει», είπε.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έμπαινε σε κίνδυνο και η ζωή της γυναίκας μου. Σκεφτόμουν ότι είχα άλλο ένα παιδί που με περίμενε στο σπίτι, πώς θα ήταν η επόμενη ημέρα και φυσικά το μόνο που παρακαλούσα ήταν να σωθούν το μωράκι και η σύζυγός μου», καταλήγει.