Στο προσκήνιο της επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει η άλλοτε «σιδηρά κυρία» Γιάννα Αγγελοπούλου. Η παρουσία της σε κυριακάτικα δημοσιεύματα με αφορμή την τιμητική  βράβευση του ζεύγους Αγγελόπουλου από το Δήμο Καρύταινας (τόπο καταγωγής κατά το ήμισυ του μεγαλοεφοπλιστή)  θεωρείται καθόλου τυχαία.

Δεν θεωρείται τυχαίο επίσης πως η θριαμβευτική αυτή εμφάνισή της συνέβη μόλις λίγες ημέρες πριν την 6η επέτειο από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σχετικά πρόσφατα στο περιβάλλον της Γιάννας «αποκαταστάθηκε» ένας γνωστός και ιδιαίτερα ικανός πολιτικός και επικοινωνιακός σύμβουλος και λογογράφος ο οποίος την ακολουθεί για περίπου 25 χρόνια και είχε βρεθεί εκτός νυμφώνος μετά το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου». Οι δημοσιογράφοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του  για να πληροφορηθούν λεπτομέρειες σχετικά με τη παρουσία του ζεύγους Αγγελοπούλου στην Καρύταινα θεωρούν βέβαιο πως εκείνος βρίσκεται πίσω από την άκρως ενδιαφέρουσα και πολιτικού χαρακτήρα ομιλία της Γιάννας.

Μέσα σε όλα αυτά δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως ο Θόδωρος και η Γιάννα κέρδισαν έναν ακόμα-κατά αρκετούς το σπουδαιότερο- γύρο στο δικαστικό σίριαλ κατά του αδελφού του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Και κάτι τελευταίο αλλά διόλου αμελητέο: η Γιάννα δεν έχει κάνει έως τώρα καμία σούπερ κοσμική και προκλητική εμφάνιση στη Μύκονο ή άλλου. Το τεράστιο και εκθαμβωτικό Alfa Nero δεν υπάρχει πλέον, η δε Γιάννα προτιμά να απομονώνεται στη βίλα της στο «νησί των ανέμων» ή να ταξιδεύει στα μικρασιατικά παράλια και να ασχολείται μονο με το αγαπημένο της σπορ, το θαλάσσιο σκι.  

Πηγή: «Αποκαλύψεις»