Η έλευσή της στον κόσμο έγινε είδηση σε όλον τον κόσμο. Το ίδιο και η έξοδός της από το νοσοκομείο, μαζί με τους διάσημους γονείς της.

Ο λόγος για την Blue Ivy Carter, την κόρη της Beyonce και του Jay-Z.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης και φυσικά οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία καραδοκούσαν σε κάθε γωνιά, προκειμένου να καταφέρουν να τραβήξουν μερικές εικόνες.


Ένα μαύρο βαν Mercedes, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια Knowles-Carter, βγήκε το μεσημέρι από το γκαράζ του νοσοκομείου ακολουθούμενο από μια πομπή με τους άνδρες της προσωπικής τους φρουράς!

Το αυτοκίνητο αυτό είχε αγοράσει πριν από μερικούς μήνες η (πλέον μανούλα) Beyonce, η οποία μάλιστα ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια για να… το κάνει έτσι όπως ήθελε!

Δηλαδή με δερμάτινα καθίσματα (ειδική παραγγελία από την Ιταλία) και φυσικά… ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα, νιπτήρα και λεκάνη… για να μη χρειαστεί να κάνει καμιά στάση… ανάγκης!

Και για να μη μείνουν οι θαυμαστές τους χωρίς υλικό, τώρα που θα ασχολούνται λίγο παραπάνω με το μωρό τους, έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν φωτογραφίες με το πώς είναι το παιδικό δωμάτιο της νεογέννητης Blue Ivy, μόνο η κούνια του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα κόστισε περισσότερα από 20.000 δολάρια!

Συνολικά για τα μωρουδιακά η Beyonce και ο ράπερ Jay-Z λέγεται ότι έχουν ξοδέψει περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια!

Έχουν αγοράσει μια καρεκλίτσα με Swarovski από τη σχεδιάστρια Carla Monchen, μια κούνια μεταφοράς αξίας 46.000 δολαρίων, ένα χρυσό αλογάκι Ginza Tanaka αξίας 613.000 δολαρίων, ένα μικρό ανεμόμυλο 30.000 δολαρίων για να παίζει (αφού μεγαλώσει λιγάκι) στον κήπο και ένα mini Bugatti!

Για να μη μιλήσουμε για τα… παιδιά κοσμήματα που της έχουν ήδη πάρει από το γνωστό κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co!

Α, και φυσικά έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού… με τη βοήθεια του Photoshop φυσικά!