Μπορεί να έχουν σχεδόν όλα όσα θέλουν, όμως οι αδυναμίες τους, τους έχουν στοιχίσει την ελευθερία τους. Για 23 μέρες έμεινε στη φυλακή του Λός Άντζελες η Πάρις Χίλτον, όταν συνελήφθη με ληγμένο δίπλωμα. Μοναδικό της στήριγμα, όπως δήλωσε, μέσα στη φυλακή η… Βίβλος.

Ο τελευταίος… διασυρμός έρχεται με την Λίντσει Λόχαν, η οποία παρέμεινε για 14 ημέρες στις φυλακές της κομητείας Λίνγουντ, στην Καλιφόρνια. Η Λόχαν είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένη, ενώ έπρεπε να απέχει από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και να παρακολουθεί συμβουλευτικά μαθήματα κάθε εβδομάδα.

Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας και δεν έχει και άδικο, αφού η κολλητή της Πάρις, η Νικόλ Ρίτσι, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών. Αυτή, τουλάχιστον, έμεινε στη φυλακή μόνο για 82 λεπτά.

Ποιος να το πίστευε ότι η Σοφία Λόρεν πέρασε 17 ημέρες σε φυλακή έξω από τη Νάπολη. Ο λόγος; Προσπάθησε να αποκρύψει 160.000 ευρώ περίπου από τις ιταλικές φοροεισπρακτικές αρχές.

Και ας περάσουμε στους άνδρες… Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έμεινε στη φυλακή ενάμιση χρόνο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Τέλος, για 33 μέρες έμεινε φυλακισμένος ο Σον Πεν, όταν συνελήφθη το 1987 επειδή χτύπησε έναν παπαράτσι και στη συνέχεια πιάστηκε να οδηγεί σαν τρελός.