Για τέταρτη φορά πατέρας θα γίνει ο ηθοποιός Μπρούς Γουίλις αφού η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ περιμένει το πρώτο τους παιδί. Οι ζευγάρι είναι δυο χρόνια παντρεμένο ενώ η εγκυμοσύνη ήταν ξαφνική.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν τον απασχολεί αν θα αποκτήσει παιδιά με την 33χρονη σύζυγό του αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η σχέση του μαζί της. «Θα ήθελα να αποκτήσω άλλα χίλια παιδιά, ή κανένα παιδί. Δεν έχει σημασία. Η Έμμα με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα».

Παράλληλα τόνισε πως η σύζυγός του έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και αυτό τον έκανε πολύ ευτυχισμένο. «Είμαι πιο ευτυχισμένος από ό,τι ήμουν ποτέ. Κι αυτό ήρθε μετά από μία περίοδο αρκετά μοναχική, παρότι προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι απολάμβανα τη ζωή μου. Πριν γνωρίσω την Έμμα ήμουν πολύ απαισιόδοξος σε σχέση με τον αν θα βρω αυτή τη σπουδαία γυναίκα με την οποία θα ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου. Πίστευα ότι ήταν δύσκολο για κάποιον διάσημο σαν εμένα, να βρει μία γυναίκα που δεν έχει ατζέντα και η οποία θα ήθελε να είναι μαζί μου μόνο επειδή με αγαπάει, αγνά και απλά».

Ο Μπρούς Γουίλις έχει ήδη τρεις κόρες από τον πρώτο του γάμο με την συνάδελφό του Ντέμι Μούρ, την 23χρονη Ράμερ, την 20χρονη Σκουτ και τη 17χρονη Ταλούλα.