Υπάρχουν πολλοί διάσημοι που κοίταξαν τον πατέρα και τη μητέρα τους για να βρουν έμπνευση για την καριέρα τους. Αν, λοιπόν, κι εσείς αναρωτιέστε τι καριέρα να ακολουθήσετε, αντλείστε έμπνευση απ’ τους γονείς σας – αρκεί να είναι ηθοποιός του Χόλιγουντ ή ροκ σταρ!

1. Τσάρλι Σιν

O Μάρτιν Σιν, πατέρας του αμφιλεγόμενου πρώην αστέρα του Two and a Half Men, Τσάρλι, είναι ένας μύθος του Χόλιγουντ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε κλασικά φιλμ όπως είναι τα Badlands και Apocalypse Now.

Το πραγματικό πατρικό όνομα των Σινς είναι το Εστεβέζ, επίθετο που χρησιμοποιούν τα άλλα παιδιά του Μάρτιν και επίσης ηθοποιοί, Εμίλιο (εμφανίστηκε στο classic των ’80s The Breakfast Club), Ρενέ (που είχε ένα ρόλο στο Heathers) και Ραμόν.

2. Μάιλι Σάιρους

Από την ηλικία των 18, η Μάιλι έχει αναμφισβήτητα επισκιάσει τη φήμη του διάσημου πατέρα της, τραγουδιστή της κάντρι, Μπίλι Ρέι Σάιρους. Η τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής της σειράς Hannah Montana και τα πολλά εκατομμύρια πωλήσεις των δίσκων της, δεν μπορούν να συγκριθούν με το single του πατέρα της, Achey Breaky Heart.

3. Κέιτ Χάντσον

Η Γκόλντι Χον, μητέρα της Κέιτ, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ στα 70s και έγινε διάσημη για τους ρόλους της σε φιλμ όπως τα Private Benjamin, Cactus Flower και Foul Play. Αφού η Γκόλντι χώρισε τον πατέρα της Κέιτ, Μπιλ, εκείνη και ο αδελφός της μεγάλωσαν με τη μητέρα τους και τον για πολλά χρόνια φίλο της, ηθοποιό Κέρτ Ράσελ.

4. Αντζελίνα Τζολί

Η πατέρας της Αντζελίνα είναι το ίνδαλμα του Χόλιγουντ Γιον Βόιτ, που πρωταγωνίστησε σε φιλμ όπως τα Midnight Cowboy και Deliverance και κέρδισε βραβείο όσκαρ για την ερμηνεία του στο Coming Home του 1978.

Ωστόσο η σχέση των δύο δεν ήταν η καλύτερη. Η Αντζελίνα μετακόμισε με την μητέρα της που έχει πλέον φύγει από τη ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Βόιτ το 1976, και με εξαίρεση ορισμένες σύντομες συμφιλιώσεις, έχει απομακρυνθεί από τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια. Η Αντζελίνα αποποιήθηκε επίσημα το «Βόιτ» από το όνομά της το 2002, ενώ την ίδια χρονιά, ο Βόιτ είπε στα media πως πίστευε πως η κόρη του είχε «σοβαρά πνευματικά προβλήματα».

5. Κέλι Οζμπορν

Η Κέλι ξεκίνησε μία πετυχημένη καριέρα λόγω της επιτυχίας του reality τηλεοπτικού show της οικογένειάς της, The Osbournes. Επίσης κατάφερε να ξεκινήσει τη δική της μουσική καριέρα και μάλιστα έκανε ντουέτο με τον ρόκερ πατέρα της Ozzy, σε μία διασκευή του hit των Black Sabbath, του Changes, το 2003.

6. Σοφία Κόπολα

Η βραβευμένη με Όσκαρ για το «Χαμένοι στη Μετάφραση», σκηνοθέτης Σοφία Κόπολα κάνει μία εξαιρετική δουλειά ακολουθώντας τα βήματα του διάσημου πατέρα της Φράνσις Φορντ Κόπολα, που σκηνοθέτησε το «Νονό» και την «Αποκάλυψη Τώρα».