Για την ευτυχία, τον έρωτα, τους φόβους της αλλά και τα παιδικά της χρόνια μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του εαυτού της αλλά και την απόρριψη που δέχτηκε όταν ήταν παιδί.

«Οι γονείς μου ήταν εργάτες. Επομένως, ένιωσα τι σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε μια ολόκληρη τάξη… εγώ τότε δεν είχα να αγοράσω ούτε τετράδιο! Είναι κάτι που «εγγράφεται» στη ψυχή ενός παιδιού».

Παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες του επαγγέλματος υπογραμμίζοντας πως αν και είναι άτομο που προβάλλεται η δουλειά της στο ευρύ κοινό δε σημαίνει πως ο κόσμος ξέρει τι νιώθει η ίδια.

«Πολλές φορές άκουσα να μιλούν για ‘μένα, θεωρώντας ότι αναφέρονται σε άλλον άνθρωπο. Σε μια προβεβλημένη δουλειά, δεν σημαίνει πως ο άλλος γνωρίζει την ψυχή ή το μυαλό σου. Δύσκολες στιγμές έχω περάσει κι εγώ, όπως όλοι, αλλά ένιωσα και πολύ έντονες καταστάσεις, λόγω της αποδοχής και της αγάπης του κόσμου».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε και έναν από τους μεγάλους φόβους της, που δεν είναι άλλος από το θάνατο. «Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος πόνος που βιώνουμε είναι να βλέπουμε να φεύγουν από δίπλα μας άνθρωποι που αγαπάμε».

Πάντως η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη με τον άντρα και τα παιδιά της και παραδέχεται πως έχει περάσει πολλές χαρούμενες στιγμές οι οποίες θέλει να συνεχιστούν.