Όπως αποκάλυψε μία γυναίκα που ήταν παρούσα στην πολυτελέστατη σουίτα του νεαρού ηθοποιού σε ξενοδοχείο του San Diego, όπου όπως φαίνεται απάτησε τη σύζυγό του Demi Moore, ο Ashton Kutcher είχε πιει πολλά ποτήρια βότκα και συνέχιζε να ζητάει αλκοόλ την ώρα που… μοιραζόταν μια μπανιέρα με ζεστό νερό με τέσσερις νεαρές κοπέλες.

Ο 33χρονος ηθοποιός αντί να γιορτάσει την 6η επέτειο γάμου του με την 48χρονη Demi Moore… απόλαυσε μερικές «ιδιωτικές στιγμές» με την 23χρονη Τεξανή Sara Leal!

Σύμφωνα με τον Jacques Du Toit, υπάλληλο σε γιοτ, η σουίτα «Diamond Suite» στο ξενοδοχείο Hard Rock, εκείνο το βράδυ ο Ashton έκανε πάρτι και καλεσμένη εκεί ήταν και η κοπέλα ενός φίλου του. Έτσι ανέβηκε για να «ελέγξει» ότι όλα ήταν ήρεμα.

Όταν έφτασε έξω από τη σουίτα ένας σωματοφύλακας τον ενημέρωσε ότι το πάρτι ήταν «κλειστό» και πως δε μπορούσε να μπει. Τότε του εξήγησε ότι η κοπέλα του ήταν μέσα και εκείνος τον άφησε να μπει.

Είδε τον Ashton μέσα στο τζακούζι με την κοπέλα του φίλου του, τη Sara, μία άλλη κοπέλα που την έλεγαν Katie και μία ακόμη που την έλεγαν Marta. Ήταν όλοι γυμνοί και μάλιστα ο Ashton τον κάλεσε κι εκείνον να μπει στο τζακούζι.