Οι κατά καιρούς σχέσεις της Madonna έχουν απασχολήσει τα μέσα, ενώ η εμμονή της να τα φτιάχνει με μικρότερους άντρες έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Η βασίλισσα της ποπ έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για διάφορους τομείς της ζωής της, όπως η καριέρα, η μητρότητα, αλλά φυσικά και οι σχέσεις.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τις σχέσεις και το πώς μπορώ να έχω μια πετυχημένη σχέση. Όσο περισσότερο το συνειδητοποιώ, πιστεύω ότι όλα σχετίζονται με το συμβιβασμό και τη θυσία.

Κι αν δεν θες να είσαι μόνος σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, τότε πρέπει να το κατανοήσεις», λέει η Madonna, ενώ προσθέτει ότι τα παιδιά, την καριέρα και τον νεαρό της εραστή τα απέκτησε με μεγάλο τίμημα, αφού «είτε τα παιδιά δεν θα παίρνουν όλη σου την προσοχή ή ο άνδρας ή η δουλειά σου. Και εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτά».

Η βασίλισσα της ποπ μάλιστα φαίνεται ευάλωτη μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει μόνη της, γι΄αυτό και ο συμβιβασμός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, όπως παραδέχεται. «Δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά ο συμβιβασμός είναι καλός στο τέλος. Υποχώρησε λίγο και θα δεις ότι θα είναι για καλό».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι πολλές φορές στη ζωή της έχει χρειαστεί να ικετεύσει στην καριέρα της!