Μετά την απόκτηση του golden horse των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου, η Αθηνά Ωνάση αγοράζει μια από τις καλύτερες επαύλεις στο Βέλγιο με το ποσό των 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, φέρουν την χρυσή κληρονόμο εδώ και καιρό να έχει επιστρατεύσει τα μεγαλύτερα real estate γραφεία της Ευρώπης για μια ειδικών προδιαγραφών βίλλα στο Βέλγιο.

Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας. Η μονοκατοικία που αγόρασε ήταν ιδιοκτησία μεγιστάνα των πετρελαίων. Ο αγνώστου λοιπών στοιχείων εκατομμυριούχος, έκανε τις μετακινήσεις του με το ιδιωτικό του Lear jet και στην περιοχή τον θυμούνται για την απίστευτη συλλογή του με αντίκες.

Άλλωστε, λέγεται ότι η 25χρονη κόρη της Χριστίνα, τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι και τον γνώρισε από κοντά.

Τεράστια μέτρα ασφαλείας

Την είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει μια από τις πιο μεγαλύτερες εφημερίδες του Βελγίου. Ακόμα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, φυλάσσεται τόσο καλά που ούτε με τις Rolls Royce τους, δεν μπορούν να πλησιάσουν στην μάντρα του σπιτιού.

Ακόμα άνθρωπος που μένει δίπλα, επιβεβαίωσε την είδηση στην εφημερίδα και παράλληλα δήλωσε: «Κανείς δεν αντιλαμβάνεται όταν έρχεται η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγο της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Βλέπουμε να εισέρχονται αυτοκίνητα στο σπίτι αλλά είναι όλα με φιμέ τζάμια και κινούνται πολύ γρήγορα».

Ο λόγος που έψαχνε κατοικία σ’ αυτή την περιοχή έχει σχέση με την μεγάλη της αγάπη για τα άλογα. Είναι στο κατάλληλο σημείο για να βρίσκεται κοντά στο ιπποφορβείο που διατηρεί στο Βέλγιο και ακόμα είναι μια περιοχή που χωρίς πολλές μετακινήσεις θα κάνει τις προπονήσεις της μαζί με τον Ντόντα. Ακόμα στην ίδια περιοχή υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες σχολές ιππασίας.