Πριν από μερικές μέρες πήρε εξιτήριο από κέντρο αποτοξίνωσης και το πράσινο φως για να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά έτοιμη ήταν με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τους θαυμαστές της στη χθεσινή συναυλία που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Amy Winehouse εμφανίστηκε «λιώμα» στη σκηνή με αποτέλεσμα αλλού να πατάει κι αλλού να βρίσκεται ενώ έχανε συνεχώς τα λόγια της με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πει ολοκληρωμένο ούτε ένα τραγούδι.

Στη διάρκεια της συναυλίας κάθισε μάλιστα ανενόχλητη, πάνω σε ηχείο που βρισκόταν στη σκηνή και έβγαλε το ένα από τα δύο παπούτσια της με αποτέλεσμα ένας από τους τραγουδιστές που της έκαναν φωνητικά να ανησυχήσει και να την ρωτήσει αν είναι καλά.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί αποδοκίμασε την τραγουδίστρια ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για τη χειρότερη συναυλία της ζωής τους.

Πολλοί θαυμαστές της εμφανίστηκαν οργισμένοι καθώς πλήρωσαν 35 λίρες για κάθε εισιτήριο σε μια χώρα όπου ο μισθός δεν ξεπερνάει κατά μέσο όρο τις 274 λίρες.

Ως επακόλουθο των όσων διαδραματίστηκαν στο Βελιγράδι, η τραγουδίστρια ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.