«Δεν είμαι η φωνή κανενός, παρά μόνο του εαυτού μου», δηλώνει ευθέως ο Αντώνης Κανάκης, παίρνοντας έναν άλλο ρόλο  εξίσου αιχμηρό.

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε για τη διαφθορά, αλλά και για το μέλλον της δημοφιλούς εκπομπής.

«Όλα αυτά τα γεγονότα είναι συνέπεια του ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως πολίτες είμαστε παθητικοί, σε ένα βαθμό συνένοχοι σε όλη αυτή τη διαφθορά και βέβαια αδιάφοροι», δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ».

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιληφθούμε ότι κάθε μας κίνηση, κάθε μας ενέργεια, κάθε μας επιλογή, όσο ασήμαντη και αν φαίνεται ή όσο σημαντική, έχει πολιτικές συνέπειες, επιβραβεύει και νομιμοποιεί ανθρώπους και καταστάσεις», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση για το τι λαός είμαστε, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε πως είμαστε των άκρων. «Είμαστε ικανοί για το χειρότερό και για το καλύτερο».

Θα κατέβαινε ο ίδιος στην πολιτική; Ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει τη θέση του λέγοντας: «Γενικότερα δεν μου αρέσει να κατεβαίνω, αλλά να ανεβαίνω για αυτό λέω να μην κατέβω προς την πολιτική».

Τέλος ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε και για την ελληνική τηλεόραση.
«Έχουμε πολλά σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση, έχουμε μια κακή πλευρά της που βέβαια αυτό το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό, αλλά παγκόσμιο. Αλλά έχουμε και πολλές καλές εκπομπές επίσης, και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό και να το αναφέρουμε», κατάληξε.