Μετά την ατυχή συνεργασία τους στην παράσταση «Μάτα Χάρι» η σχέση μεταξύ της Νίνας Λοτσάρη και των Μέμου Μπεγνή και Χάρη Ρώμα θα έλεγε κανείς ότι περνά από… δοκιμασία!

Η ηθοποιός έδωσε τις δικές της απαντήσεις για το συμβάν και ξεκαθάρισε το τοπίο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Στην ερώτηση τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των ηθοποιών, η Νίνα Λοτσάρη απάντησε ότι: «Πολλές φορές εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε την τάση να εξυπηρετείτε σκοπούς φίλων σας. Κατευθυνόμενα μηνύματα πέρασαν στον Τύπο από ανθρώπους που ήθελαν να μου κάνουν κακό και συγκεκριμένα αναφέρομαι στους δύο αυτούς κυρίους. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι με το τέλος μιας συνεργασίας κάποιοι άνθρωποι ήρθαν σε αντιπαράθεση με την παραγωγή. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο σύζυγός μου (Κωνσταντίνος Σκορδάλης) ήταν συμπαραγωγός, οι πρώην συνεργάτες μου θέλησαν να “χτυπήσουν” εμένα επειδή εγώ είμαι το γνωστό όνομα της υπόθεσης. Εκείνοι αρνήθηκαν τη συνεργασία μας και όχι εγώ».

Όσο για το αν η ίδια πήρε τηλέφωνο τους δύο συναδέλφους της προκειμένου να λυθούν οι όποιες διαφορές δήλωσε ότι:
«Όσο αυτή η παραγωγή ήταν πάνω στη σκηνή του “Rex” εγώ προσωπικά είχα άψογη συνεργασία μαζί τους και αυτό δε μπορούν να το διαψεύσουν ούτε εκείνοι ούτε τα υπόλοιπα 35 άτομα του θιάσου. Εκείνοι ωστόσο με έκαναν να απολογηθώ πανελληνίως για πράγματα που δε γνωρίζω και δεν κατανοώ, εκθέτοντας τον επαγγελματισμό μου. Για μένα αυτό είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο, γιατί δείχνεις ότι είσαι ικανός για όλα. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με εξαιρετικούς ανθρώπους και ουδέποτε πέρασα αυτά που έχω τραβήξει τον τελευταίο μήνα. Εγώ στενοχωριέμαι πολύ με όλα αυτά διότι αυτοί οι δύο συνάδελφοι ήταν προσωπική μου επιλογή για την παράσταση. Μπορεί να νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου, αλλά τελικά είχε δίκιο η γιαγιά μου όταν μου έλεγε: “Κοριτσάκι μου, να μην είσαι ποτέ αχάριστη, να προσέχεις όμως που δίνεις την ευγνωμοσύνη σου”».