H Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στα social media, τονίζοντας ότι πρόκειται για κάτι που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας και της δημοσιογραφίας.
«Έχει δίκιο το Κατερινάκι. Aυτό παιδιά είναι κάτι κατασκευασμένο και είναι κάτι πάρα πολύ χοντρό. Ξεπερνάει τα όρια της δημοσιογραφίας και της φαντασίας», ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha για τη φωτογραφία του δήθεν μωρού της Κατερίνας Καινούργιου που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στον δήθεν διάλογο που είχε με την Αννίτα Πάνια και είχε προβληθεί στο διαδίκτυο. «Κάποια στιγμή είχε κατασκευαστεί κάποιος δήθεν διάλογός μου με την Αννίτα Πάνια, ότι δήθεν τσακώνομαι στον αέρα του Alpha. Δεν έχει έρθει ποτέ στην εκπομπή και αν ερχόταν, θα τσακωνόμασταν για τα bitcoin; Υπάρχει όντως κόσμος που τα πιστεύει», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου
«Είναι τρομακτικό το πόσο εύκολα μπορούν να φτιάξουν μια ζωή για σένα χωρίς εσένα. Αυτό δεν είναι δικό μου παιδί. Δεν είναι καν πραγματικό! Είναι όλο A! Δεν έχω σκοπό να δείξω ποτέ ΔΗΜΟΣΙΑ το πρόσωπο του παιδιού μου! Η εικόνα αυτή είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και δημιουργήθηκε χωρίς τη συναίνεσή μου, με χρήση του προσώπου μου και συγγενών μου!!! Επιφυλάσσομαι ρητά παντός νομίμου δικαιώματός μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργου στο Instagram.