H Άννα Βίσση και η Χριστίνα Πολίτη περνούν κρίση στην μακροχρόνια φιλία τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι οι δύο γυναίκες έκαναν η μία την άλλη unfollow στο Instagram. Πάντως η Χριστίνα Πολίτη δεν ήταν στο φινάλε της τραγουδίστριας στο «Hotel Ερμού».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Δεν θα έλεγα ότι μένουμε μόνο στο unfollow, έτσι; Υπάρχει μία ρήξη στις σχέσεις των δύο γυναικών που συνδέονται με μία φιλία 30 ετών και με μία κουμπαριά, γιατί η Άννα Βίσση έχει βαφτίσει τον έναν από τους δύο γιους της Χριστίνας Πολίτη. Θέλω να σας πω ότι πλέον αυτές οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια. Ο λόγος φαίνεται πως είναι η νέα φιλία και συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα. Δεν νομίζω ότι ζήλεψε τη φιλία, νομίζω ότι μπαίνει φρένο και φραγή στις παλιές φιλίες της Άννας Βίσση».

O Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε: «Εγώ ξέρω ότι σε μία από τις εμφανίσεις της Άννας, πήγε η Χριστίνα Πολίτη να ανέβει στο καμαρίνι και δεν της επετράπη η είσοδος. Και από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό».