O Χρήστος Μενιδιάτης αναφέρθηκε και στο πρόσφατο επεισόδιο με την αιφνίδια αποχώρηση του Σταμάτη Γονίδη από το σχήμα με τον Γιάννη Πλούταρχο, που τελικά διευθετήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» ο τραγουδιστής είπε ότι: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα, εμένα τόσα χρόνια δεν έχει ποτέ υπάρξει πρόβλημα στις συνεργασίες μου, ούτε έχω χαλάσει συνεργασίες μου. Από την αρχή συζητάμε 2-3 πράγματα. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει παρεξήγηση και να χαλάσουν συνεργασίες και ανθρώπινες σχέσεις. Για αυτό είναι καλό να τα λέμε απευθείας μεταξύ μας και να προχωράμε. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη μαρκίζα, η δουλειά που κάνω εγώ είναι τόσο τίμια και τόσο αληθινή. Δίνεται αυτό που αξίζει στον καθένα, τι να κάνεις δηλαδή να πας να απαιτήσεις τη μαρκίζα από κάποιον που έχει περισσότερες επιτυχίες από εσένα; Μεγαλύτερη λαοφιλία από εσένα;»
Ο τραγουδιστής στην αρχή της κουβέντας με την Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην οικογένειά του λέγοντας πως: «Τα παιδιά μου είναι 12, 10, και 9 ετών. Η γυναίκα μου τραβάει το μεγάλο ζόρι με τα παιδιά και τις βγάζω το καπέλο. Βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Το έργο δεν είναι εύκολο, αλλά όταν το ζεις, δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτό. Το ένστικτο των παιδιών είναι πολύ μεγαλύτερο πλέον, όχι μόνο των δικών μου, όλων των παιδιών».
Μάλιστα, αναφέρθηκε στην ωριμότητα των παιδιών και τον τρόπο που αναπτύσσονται: «Ας πούμε αυτά που σκέφτονται τώρα εγώ τα σκεφτόμουν στα 16 μου και πιο μετά. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα καλό, είναι άσχημο που μαθαίνουν κάποια πράγματα από τόσο νωρίς. Ο Μιχάλης ακούει λίγο από όλα, του αρέσουν τα τραγούδια μου. Έχει άποψη για όλα. Αν έχει γίνει καλή δουλειά θα φανεί στο μέλλον, τότε θα δούμε τι μεγάλωμα κάναμε».