Σε εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19/6, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που συχνά ακούγονται για την ίδια.

«Νομίζουν ότι είμαι τρελή και ότι λέω συνεχώς ότι δέχομαι προτάσεις. Παιδιά, κάθομαι πολύ ωραία σπίτι μου, και όταν χτυπάει το τηλέφωνο το σέβομαι, το εκτιμώ, και χαίρομαι. Θα με δείτε σε μια εκπομπή σύντομα. Το άλλο Σαββατοκύριακο θα πάω κάπου», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε: «Κάποιοι ξέρουν ότι λέω την αλήθεια. Δεν προλαβαίνουν να με στεναχωρήσουν τα αρνητικά σχόλια, γιατί με στεναχωρούν πιο σοβαρά πράγματα. Πλέον έχω οριοθετήσει τα πράγματα. Δεν θα τα παίξουν αυτά που λέω, γιατί τα καλά δεν τα παίζουν».