Η Αντζελίνα Τζολί έκανε τη μεγάλη της επιστροφή στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, έπειτα από απουσία 14 ετών, την Παρασκευή 16 Μαΐου, στην προβολή της ταινίας «Eddington».

Η 49χρονη σταρ περπάτησε στο χαλί της Κρουαζέτ πλάι σε ονόματα όπως η Νάταλι Πόρτμαν και η Ρούνι Μάρα, στην πρεμιέρα του φιλμ της A24, που συμμετέχει στο διαγωνιστικό για τον Χρυσό Φοίνικα. Η ταινία «Eddington» πρωταγωνιστεί με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ και Έμα Στόουν.

Η Αντελίνα Τζολί έκλεψε την παράσταση με ένα εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση, από τη συλλογή ready-to-wear Φθινόπωρο 2025 του οίκου Brunello Cucinelli.

H ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τη Μαρί Κολόμπ και τον διευθυντή του φεστιβάλ Τιερί Φρεμό.

Η τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες ήταν το 2011, για την πρεμιέρα της ταινίας «The Tree of Life».