«Κόλαφος» ο Snik κατά του Light, με αφορμή τον μισαναπηρισμό και σεξισμό που προωθούσε το νέο κομμάτι του τελευταίου και το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και η ΕΣΑμεΑ.

Αν και δεν τον κατονομάζει, σε σειρά stories που ανέβασε στο Instagram, ο Snik «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα τον Light και, μεταξύ άλλων, λέει: «Κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν και το κακό που κάνεις σου γυρνάει πίσω μπούμερανγκ».

«Η κατηφόρα θα είναι πολύ μεγάλη και απότομη. Έχεις να λογοδοτήσεις σε πολύ κόσμο και να πεις πολλές συγγνώμες ακόμα» λέει ακόμα ο Snik.

Αναλυτικά όσα λέει:

«Θέλω να πω και εγώ δυο λόγια από την πλευρά μου. Παρατήρησα γενικά το τι έγινε τις προηγούμενες ημέρες, καθόμουν ήρεμος, μελετούσα τον λόγο σας, τα γραπτά που σας έχουν γράψει οι δικηγόροι να λέτε, για το κομμάτι που βγάλατε και λέτε για τα ΑμΕΑ. Λέτε για τον νεκρό μου φίλο, που ήμουν εκεί στο νοσοκομείο μέχρι να φύγει από τη ζωή. Να είναι καλά εκεί που είναι… “Έφυγε” από λευχαιμία. Τρίτη αναφορά σε κομμάτι σου για νεκρό άνθρωπο.

Κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν και το κακό που κάνεις σου γυρνάει πίσω μπούμερανγκ σε αυτή τη ζωή, δυστυχώς. Και επειδή αυτή είναι μόνο η αρχή της κατηφόρας, η κατηφόρα θα είναι πολύ μεγάλη και απότομη. Έχεις να λογοδοτήσεις σε πολύ κόσμο και να πεις πολλές συγγνώμες ακόμα.

Δεν σου έχει μείνει άνθρωπος δίπλα σου […] Όσον αφορά στα media και την τηλεόραση καλό θα ήταν να μην τα τσουβαλιάσουμε όλα, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, κάποιοι είμαστε και καλά παιδιά».