Είναι μόνο 23 και μέσα σε 7 μήνες κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των media, να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στο Facebook, να δει το πρώτο της CD να γίνεται πλατινένιο και το όνομα της να είναι το πρώτο που εμφανίζεται στο Google όταν πατάς το «Φ».

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία, αλλά και το θέμα που προέκυψε σχετικά με την καταγωγή της.

«Μεγάλωσα σε ένα πολύ μικρό σπίτι – η μαμά μου δούλευε μοδίστρα και ο μπαμπάς στην οικοδομή. Στερήθηκα κάποια πράγματα. Μπορεί να μεγάλωσα μαζί με τα τρία μου αδέλφια και τους γονείς μου σε ελάχιστα τετραγωνικά, όμως ποτέ δεν μου έλειψε η αγάπη. Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο και τυχερό γι’ αυτό», αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town».

Αν και έχει γνωρίζει από νωρίς την επιτυχία, η ίδια λέει πως αν υπήρχε μεγάλη ανάγκη θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε δουλειά. «Θα επέστρεφα στο σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα και θα εργαζόμουν ως σερβιτόρα», απαντά.

Η Ελένη Φουρέιρα σχολιάζει και το θέμα που προέκυψε σχετικά με την Αλβανική καταγωγή της: «Δεν με νοιάζει να πουν ότι είμαι από οποιαδήποτε χώρα – ας λέει ο καθένας ό, τι γουστάρει. Το μόνο που με αφορά είναι η δουλειά μου, γιατί μόνο αυτή μπορεί να με πάει μπροστά».

Σε ερώτηση αν αυτές οι φημολογίες την έχουν πληγώσει, απαντά: Όχι, γιατί να με πληγώσει; Γελάω, όπως γελάω με το καθετί που μπορεί να ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες από μέσα σου: «Γιατί, ρε γαμώτο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν!». Μετά καταλαβαίνεις πως για να ασχολούνται μαζί σου θα πει πως έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για μένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω. Κατά τα άλλα, δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία μου. Αν δεν είχα άμυνες, θα είχα πάθει κατάθλιψη και θα πήγαινα σε γιατρό.