Ο Ανάντ Αμπάνι και η Ραντίκα Μερχάντ πρόκειται να παντρευτούν στη Βομβάη τον Ιούλιο. Ο 29χρονος δισεκατομμυριούχος και η εκλεκτή της καρδιάς του δεν χάνουν χρόνο και έχουν ήδη αρχίσει τους προ-γαμήλιους εορτασμούς, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο πλούσιοι Εμίρηδες.

Το πρώτο πάρτι που παρέθεσε το ζευγάρι τον Μάρτιο είχε πολλούς απόντες. Έτσι, λοιπόν, για να μη μείνει κανένας δυσαρεστημένος, το ζευγάρι διοργάνωσε μια τετραήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Οι καλεσμένοι έφτασαν τους 4.000. Μεταξύ αυτών ήταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Μπιλ Γκέιτς, η Ιβάνκα Τραμπ, ενώ η Rihanna έδωσε για κείνους και τους φίλους τους μια διώρη συναυλία. 

Για την ιστορία η κρουαζιέρα κόστισε 120 εκατομμύρια.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εξόρμησης στη Μεσόγειο, πάνω στο σκάφος-κρουαζιερόπλοιο, «Celebrity Ascent», που νοίκιασαν οι μελλόνυμφοι για τους καλεσμένους τους, κάθε βράδυ γίνονταν υπερπολυτελή πάρτι στα οποία διασκέδασαν την παρέα του ζευγαριού, μεταξύ άλλων, ο David Guetta και οι Backstreet Boys.

Μάλιστα, σε πάρτι στο διάσημο παλάτι, «Château de la Croix des Gardes», στις Κάννες, καλεσμένη καλλιτέχνης ήταν η Κέιτι Πέρι. 

Η χλιδή δεν σταματάει εδώ. Την τελευταία ημέρα της κρουαζιέρας, το ζευγάρι έκλεισε κυριολεκτικά όλη την παραλία του Πορτοφίνο για μια πριβέ εκδήλωση, στην οποία τραγούδησε ο Αντρέα Μποτσέλι.