Οριστικό τέλος θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου για όσα γράφονται σχετικά με τις σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας τα φιλιά της, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας το απόσπασμα, ανέφερε: «Δεν κατάλαβα αυτό γιατί έγινε θέμα. Διάβασα σε κάποια sites για δήθεν αιχμηρή απάντηση, δεν είπε κάτι η κοπέλα. Έφυγε και έδωσε φιλάκια. Είχε μιλήσει τόση ώρα, να πει μετά τι; Κι εγώ το ίδιο θα απαντούσα».

«Λίγο να σταματήσει αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή. Δεν είναι κάτι, ηρεμήστε. Εγώ είπα κάτι, η Φαίη μπορεί να είπε κάτι άλλο, μπορεί να πέταξε κάτι κι εγώ να το πήρα αλλιώς, τελειώνει», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια επανήλθε στη Φαίη Σκορδά τονίζοντας: «Θα το πω τώρα για πρώτη φορά γιατί στα ανθρώπινα λάθη εγώ δεν δέχομαι τίποτα. Ό,τι έγινε με εμένα και τη Φαίη έγινε. Εγώ βγήκα δυο μέρες μετά ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Κάποια στιγμή θα μιλήσω με τη Φαίη από κοντά. Όταν έγινε αυτό με τον χαμό του μπαμπά της, εννοείται πως επικοινώνησα μαζί της και εννοείται πως η κοπέλα μου απάντησε και πολύ όμορφα. Και είμαι σίγουρη πως μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο το ίδιο θα έκανε και η Φαίη. Λήγει αυτό».