Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε το επίθετό της και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη ως «Μαρίνα Σταυράκη», μιλώντας για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στα non-binary άτομα, κάνοντας αναφορά στο Nemo που κέρδισε την φετινή Eurovision.

Σε ό,τι αφορά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη είπε: «Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι ότι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. 3,5 χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής μακριά από τοξικότητες».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για την απόφαση να πάρουν διαζύγιο λέγοντας: «εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying».

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι: «με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» μίλησε για το φλερτ που δέχεται.

«Με φλερτάρουν τόσο όσο. Ναι, είμαι ελεύθερη λαμβάνω τη θετική ανταπόκριση του φλερτ αλλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα νιώσω έναν έρωτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη Eurovision λέγοντας ότι δεν αποδέχεται τον όρο non-binary.

«Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;» είπε η Μαρίνα Σταυράκη.