«Αν αισθάνεται έτσι, και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει» ανέφερε η Βίκυ Καγιά μετά την ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την υποψηφιότητα στα κινηματογραφικά βραβεία.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους το μοντέλο ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο» για την οποία έχει προταθεί για βραβεία.

«Δεν πήρα εγώ την απόφαση να συμμετάσχω στην ταινία αλλά ο Αλέξανδρος. Πόσο χαίρομαι, γιατί ήταν μία βαθιά βιωματική ταινία και την απόλαυσα. Είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία και άρεσε πολύ στον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και συμπλήρωσε: «νιώθω δέος και τιμή για όλες τις άλλες γυναίκες που είναι συνυποψήφιες μαζί μου. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη της κυρίας Χατζησοφιά, αν αισθάνεται έτσι, και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει».

Μάλιστα στη συνέχεια εξήγησε ότι: «δεν είναι ακριβώς αρνητικά σχόλια, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει και καλά κάνει που το πιστεύει. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με ψήφισε για τον ρόλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά έγινε και έχει απόλυτο δικαίωμα να το πιστεύει αυτό».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της και τις πληροφορίες που τη θέλουν να παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα μόδας στον ΣΚΑΪ το μοντέλο ανέφερε: «δεν θα είμαι στο νέο project του ΣΚΑΪ. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις μόνο με τον ΣΚΑΪ, έχουν γίνει γενικά προτάσεις που τις έχουμε αξιολογήσει. Από ‘κει και πέρα, εάν κάτι όντως γίνει και πάρει το πράσινο φως, εγώ θα σας το πω με χαρά. Δεν θα ήταν μέσα στα σχέδιά μου το πρωινό».