Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023 είχε πραγματοποιηθεί στο Παρίσι η επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας.

Highlight της βραδιάς ήταν όταν η Άννα Γουίντουρ, είχε δυσαρεστηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν και ενώ ήταν προγραμματισμένο να καθίσει δίπλα της στην πρώτη σειρά, η διάσημη εκδότρια της Vogue αποφάσισε να αλλάξει θέση.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο viral βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν πηγαίνει να καθίσει δίπλα στην Άννα Γουίντουρ και χαιρετάει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Άννα Γουίντουρ δεν της δίνει καμία σημασία, δεν την χαιρετάει καν και λίγο αργότερα έχει αποχωρήσει από τη θέση της.

Μετά από τόσους μήνες, η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί με την οικογένειά της τι είχε συμβεί εκείνη τη βραδιά.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu, ότι καθυστέρησε πολύ να πάει στην επίδειξη μόδας της Βικτόριας Μπέκαμ λόγω της κίνησης. Η Κιμ Καρντάσιαν θα πήγαινε στο fashion show με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, όπου θα περπατούσε στην παρασέλα και η Κένταλ Τζένερ. Αλλά δεν υπολόγισαν την κίνηση!

Καθώς φτάνουν στην εκδήλωση, η Κιμ λέει στους τηλεθεατές πως γνωρίζει ότι αυτό το περιστατικό θα παρερμηνευθεί από όλους. Συγκεκριμένα σημειώνει κοιτώντας την κάμερα: «Ξέρω τι θα ακολουθήσει, όλοι θα πουν ότι εμείς καθυστερήσαμε το σόου. ‘”Ποιες νομίζουν ότι είναι;” θα πουν. Και πως η Άννα ”τρελάθηκε”. Οτι δεν συμπαθούμε η μία την άλλη. Αν μη τι άλλο, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα νωρίτερα κάπου, για να μη δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να πει οτιδήποτε».