Καλεσμένος της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς του Mega, Famagusta, Χρήστος Λούλης το μεσημέρι της Παρασκευής (10/05). Ο τηλεοπτικός Μάικλ, μίλησε αρχικά για τη μεγάλη επιτυχία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, αφού ήταν μεταξύ των φιλάθλων στη χθεσινή μαγική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει τον λόγο που η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό: «Δεν έχω ιδέα το τι ακουμπάει τον κόσμο κάθε φορά. Νομίζω πως το πιο τίμιο κομμάτι της ιστορίας είναι ότι πρόκειται για μια μητέρα και ένα παιδί. Ένα παιδί που της το παίρνουν από τα χέρια, όχι με κακό τρόπο, αλλά γιατί νομίζουν ότι εκείνη πέθανε. Δεν ξέρω ποια μητέρα μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της».

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τα συναισθήματα του ήρωά του όταν μάθει την αλήθεια, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Ο χρόνος δεν μπορεί να καλυφθεί γιατί ο λόγος που αγαπάς τον θετό σου γονιό είναι επειδή περάσαν χρόνια και ξέρει τα μεγάλα σου, τα μικρά σου, τα σκοτάδια σου, τα σκοτεινά σου. Σε ξέρει και τον ξέρεις. Αυτό είναι που σε δένει με έναν άνθρωπο. Όταν βλέπεις όμως τη βιολογική σου μητέρα προσπαθείς να δεις μες στα μάτια της να δεις λίγο από τον εαυτό σου».

«Μιλάμε για ελληνική τραγωδία»

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός σημείωσε: «Το θέμα μου δεν είναι αυτό με τη μάνα μου τη βιολογική, το θέμα μου είναι αν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια σχέση. Έχω και ένα έξτρα πρόβλημα με τη μάνα που με μεγάλωσε, η οποία εφόσον ήξερε ότι κατά πάσα πιθανότητα εκείνη είναι η βιολογική μου μάνα, έκανε ότι μπορούσε για να με αποτρέψει να δω την αλήθεια». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Και η μία μάνα και η άλλη μάνα. Μιλάμε για ελληνική τραγωδία».

Πότε ρίχνει αυλαία ο β’ κύκλος του Famagusta

Ο Χρήστος Λούλης εξήγησε πως η σειρά Famagusta θα ρίξει αυλαία με το φινάλε του β’ κύκλου στις αρχές καλοκαιριού και θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε τελειώσει με τα γυρίσματα, έχουμε κι άλλα. Θα τα κάνουμε μέσα στον Μάιο και αρχές Ιουνίου και θα μείνουν κάποια μέσα στο Σεπτέμβριο».

Λούλης για το Maestro: «Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κλέψει τη γυναίκα του Παπακαλιάτη»

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο Maestro που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη».

Ο ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά του MEGA, αναλαμβάνονται και πάλι τον ρόλο του Ανδρέα, του κυνικού τεχνοκράτη: «Σε αυτό το γύρισμα ήταν τρομερό αυτή η ορολογία που λέω, δεν μπορούσα να τα πω».

Παρότι παραδέχτηκε πως η συμμετοχή του είναι μικρή στη δεύτερη σεζόν, ο Χρήστος Λούλης εξήγησε τους λόγους που κάνει αυτό το πέρασμα: «Αυτή η σκηνή έχει μπει για να μας δείξει ότι η Στεφανία η Γουλιώτη παρόλο που έχει παιδί και παρόλο που είναι με τον Ορέστη, ότι θέλει με λύσσα να ξαναμπεί στη δουλειά και παραμένει ένα αδηφάγο τέρας».