Μετά την μικρή περιπέτεια που είχε όταν και εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ λίγο πριν βρεθεί στον «αέρα» της εκπομπής «Στούντιο 4», η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία προετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Μάλμε προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το «Ζάρι» της μίλησε για όλα.
Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της όταν έκανε μια έμμεση αναφορά στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε η ίδια να ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», αρκέστηκε να πει η Μαρίνα Σάττι πριν το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Το “Ζάρι” καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους»

«Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους», ανέφερε η φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision 2024 Μαρίνα Σάττι, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Στο “Ζάρι” καταλήξαμε ομόφωνα»

«Είχα υποσχεθεί ότι με το που βγει το τραγούδι θα εξαφανιστώ από το internet. Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο (…) Θα ήθελα το τραγούδι μου να εκφράζει τους νέους» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Σάττι και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα» είπε η ίδια, λέγοντας ότι δεν είπε πότε «τι είναι η Ελλάδα», τοποθετούμενη στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει.

Πρόσθεσε δε πως είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τη Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού. «Ετοιμάζουμε το τραγούδι από το Νοέμβριο» είπε ακόμη, ενώ παραδέχτηκε πως «είχε πάρα πολύ άγχος πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι» και πως κατέληξαν στο συγκεκριμένο τραγούδι ομόφωνα.

Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως χάρηκε για τις θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό, όταν δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι, ενώ είπε πως τις προηγούμενες φορές δεν ένιωθε έτοιμη να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στο παρελθόν να μην άντεχα τα θετικά σχόλια».