Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας για όσα ισχυρίστηκε χθες στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, περί συνδιαλλαγής του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Ο Βελόπουλος βγήκε χθες στη Βουλή και είπε ότι εμένα με βάζει ο Μητσοτάκης να λέω πράγματα. Κύριε Βελόπουλε, έχετε κάποια απόδειξη πραγματικά ότι εγώ έχω κάποιου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη; Επειδή έχει εξοχικό στην Τήνο η Μαρέβα και πηγαίνει ο Μητσοτάκης; Κι επειδή έχω κι εγώ και έχουμε βρεθεί 2-3 φορές στο πλοίο κι έχουμε κάτσει ανθρώπινα κι έχουμε μιλήσει; Και λέω κι ένα γεια όταν τον δω έξω και του έκανα και δύο συνεντεύξεις, έχω κανενός άλλου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων συμπλήρωσε ότι: «Βγαίνετε και τα λέτε αυτά μέσα στη Βουλή; Είναι δυνατόν να λέτε αυτά τα πράγματα; Θα μου πείτε «τα λέω και πάω στο 10%». Εντάξει, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι μπαρμπούτσαλα λέτε για τους άλλους. Σε ότι με αφορά θα σας παρακαλούσα να είστε προσεκτικός. Κι αν έχετε κάποια στοιχεία να τα πείτε».