Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, όπου μίλησε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά και τη ζωή του.

«Με άριστα το 10, η ψυχολογική μου κατάσταση βρίσκεται στο 9. Δούλεψα την ψυχολογία μου με γιατρό. Όταν έρχεται το παιδί, είναι σαν ένας μικρός θάνατος, γιατί πεθαίνει η εφηβεία. Ο έρωτας είναι σαν να στρεσάρεσαι κι έχεις ένταση, αλλά είναι κάτι καλό», τόνισε.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πώς γνώρισε και τη γυναίκα του: «Γνώρισα τη σύζυγό μου ένα βράδυ στην Αντίπαρο. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατάνε, αλλά εμείς είμαστε μαζί 12 χρόνια. Η πρόταση γάμου δεν έγινε νωρίς, γάμους κι εκκλησίες δεν τα μπορώ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει η σπίθα στο ζευγάρι, θέλει δουλειά. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται, όταν δεν έχω καθαρίσει τον νιπτήρα».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Έχω βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά. Έφαγα αρκετό “ξύλο” από δουλειές, έφτασα να μην έχω φράγκο. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω το τρένο να πάω στο γραφείο», ενώ όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο γερό επαγγελματικό χαστούκι που έφαγε αποκρίθηκε: «Απολύθηκα από την εταιρεία που ίδρυσα, νομίζω μεγαλύτερο χαστούκι από αυτό δεν μπορείς να φας».

Αργότερα ο παρουσιαστής κλήθηκε να μιλήσει για την τηλεόραση: «Την τηλεόραση την αντιμετώπιζα με λιγότερο άγχος. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάνω κι αλλά πράγματα και δεν ζω μόνο από την τηλεόραση. Έμεινα εκτός φέτος, ενώ δεν το ήθελα. Έχω περάσει πολλά τηλεοπτικά δοκιμαστικά και πάντα μου έλεγαν “Είσαι πολύ καλός”. Έχω φάει πολλά χαστούκια από δουλειές μου».

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, με τα οποία θα ήθελε να συνεργαστεί ή και όχι ανέφερε: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τη Μαλέσκου, γιατί πιστεύω κι εκείνη δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αν τη δω, θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τη Γερμανού και τη Μαγγίρα, θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά».