Δηλώσεις έκανε η Ελίζαμπεθ Τσάμπερς, πρώην σύζυγος του Άρμι Χάμερ, για το διαζύγιο τους που αποφάσισαν να πάρουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, με αποτέλεσμα να τον αποκαλούν «κανίβαλο του Χόλιγουντ».

Σύμφωνα με το foxnews.com, η Τσάμπερς χαρακτήρισε «σκέτη κόλαση» την περίοδο του διαζύγιου, αφού καθημερινά έβγαιναν στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του πρώην συζύγου.

«Πέρασα ένα διαζύγιο, που ήταν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η ιστορία ήταν γεμάτη σκάνδαλα και καθημερινά, έβγαιναν ιστορίες, φρικτά άρθρα και μάθαινα για όλα αυτά, ενώ χωρίζαμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Η ζωή που σχεδιάζαμε για χρόνια, ουσιαστικά γκρεμίστηκε. Ήταν μια πραγματικά επίπονη περίοδος. Κάνοντας αυτό σε μια δημόσια πλατφόρμα, ήταν η απόλυτη κόλαση. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον άντρα που μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Σημειώνεται, ότι στις αρχές του 2021 ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ κατηγορήθηκε για «κανιβαλιστικές» και σαδιστικές τάσεις, αλλά και για κακοποίηση πρώην συντρόφων του. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά φέρεται να εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και για σεξουαλικά ζητήματα.