Η Πολίνα Πορίζκοβα σπάει τα ταμπού για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και ποζάρει για ακόμα μια φορά γυμνή στο Instagram.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η 59χρονη πλέον Πολίνα Πορίζκοβα από την Τσεχοσλοβακία, που ήταν από τα τοπ μοντέλα της δεκαετίας του ’80, πόζαρε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι της, έχοντας τυλιγμένο στη μέση της ένα λευκό σεντόνι.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της, το πρώην μοντέλο τόνισε ότι στα 59 της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ παρά το πέρασμα του χρόνου και το «φθαρμένο δέρμα της». Παράλληλα, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους θέλουν να την κατακρίνουν για τις γυμνές αναρτήσεις της, ως «μεγάλη γυναίκα». 

Ειδικότερα έγραψε: «Ένα κορίτσι γενεθλίων (γυναίκα) με το κοστούμι γενεθλίων της. Μια τελευταία χρονιά στα πενήντα μου. Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο διαφωτιστική δεκαετία της ζωής μου. Είμαι περήφανη που έφτασα στο επίπεδο 59! Και θα συνεχίσω να είμαι περήφανη με κάθε επίπεδο που ανεβαίνω σε αυτό το παιχνίδι της ζωής. Στα 59 μου χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στην φθαρμένο δέρμα μου. (Για όσους από εσάς θα μου κάνουν πάντα κήρυγμα για την ηλικία και τη γύμνια, να είστε σίγουροι – μου πήρε 59 χρόνια για να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή, και εύχομαι το ίδιο και για εσάς)».

Η Πολίνα Πορίζκοβα είναι μία από τις γυναίκες, που έχοντας καταπλήξει τον χώρο της μόδας στο παρελθόν, πρωτοστατεί σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και εμπνέει χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως, μιλώντας για την πραγματική ομορφιά της ωριμότητας που πρέπει τελικά η κοινωνία να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει.