Στις 16 Μαΐου κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Maestro, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχει αγαπηθεί από το κοινό και θα μεταδίδεται μέσα από το Μεγάλο Κανάλι στην Ελλάδα όσο και μέσα από την πλατφόρμα του Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα γυρίσματα στο πανέμορφο νησί των Παξών συνεχίζονται με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του με τη Χάρις Αλεξίου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κυριακή στο νησί».

Οι δυο τους είναι στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς και χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό ποζάροντας αγκαλιασμένοι. Η φωτογραφία τους ενθουσίασε τους followers που περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει ο Μάιος για να δουν την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς.

Έτσι λοιπόν, από την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Μεγάλο Κανάλι, η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Τη νύχτα της Κυριακής κατά τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου για τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ Famagusta, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.