Την άποψή του για την πολιτική σκηνή της χώρας και ιδιαίτερα για τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητα του γιου του, Νάσου, με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο επιχειρηματίας, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει την τοποθέτησή του καθώς ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει αναφέρει πολλές φορές τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Είχα πάει να ξεκουραστώ και με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος μου, μου λέει “ρε συ, ο γιος σου βάζει με τον Κασσελάκη”. Πριν μια βδομάδα τρώγαμε μαζί και τσακωνόμασταν γιατί αυτός είναι Συριζαίος. “Άντε ρε από κει, πλάκα μου κάνεις” του είπα και ξάπλωσα. Βλέπω όμως μετά ένα τηλέφωνο από τον Νάσο και μου λέει “τα ‘μαθες;” Τι να του πω, δεν το περίμενα. Όμως ήταν σε μια αναζήτηση ο Νάσος γιατί τελικά, όταν τελείωσε από το Εθνικό θέατρο και πήγε στο Λος Άντζελες και την Νέα Υόρκη, κάτι δεν πήγαινε καλά. Πριν από κάποια χρόνια μου γίνονταν εμένα κάποιες προτάσεις για την πολιτική για τον Νάσο και είχα κάνει μια συνάντηση, μου είχε πει πως δεν το σκεφτόταν. Του είχα πει όμως πως, αν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, δεν θα το δει σαν επάγγελμα. Του είπα πως για να τον αγαπήσει ο κόσμος πρέπει να πεθάνει φτωχός. Τώρα, όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ζούμε είναι ένα ψέμα. Του είπα “αν αποφασίσεις να μπεις στην πολιτική, εγώ είμαι μαζί σου αρκεί να τηρήσεις αυτά που σου λέω”» ανέφερε αρχικά.

Στην επισήμανση του Γιώργου Λιάγκα πως: «Εσύ είσαι κεντροδεξιός…», ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τόνισε πως: «60 χρόνια ψηφίζω αυτό το κόμμα» και γι’ αυτό έχει απαιτήσεις από τη Νέα Δημοκρατία.

«Εσύ τον Κασσελάκη πώς τον βλέπεις, που θα κατέβει τώρα και ο Νάσος στις εκλογές;» ρώτησε τότε ο Γιώργος Λιάγκας για να αποκριθεί ο καλεσμένος του ως εξής: «Εγώ ξέρεις πως είμαι αντίθετος, αλλά τι Κασσελάκης τι Μητσοτάκης. Εδώ πέφτεις και κατευθείαν στην πραγματικότητα με τον Κασσελάκη. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που έκανε και έτσι όπως είναι. Ήμουν κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων και όλα αυτά. Είμαι αντίθετος με τα παιδιά και τις παρουσίες αυτές τις υπερβολικές, αυτά τα ντυσίματα τα παρδαλά. Με αυτά είμαι κατά και δεν τα θέλω».

«Αν σου πει τώρα ο Νάσος, “μπαμπά θα πάμε να βγούμε με τον πρόεδρο του κόμματος, έλα και συ μαζί”, θα πας;» ρώτησε εκ νέου ο παρουσιαστής με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να απαντά πως «ρε Γιώργο, με τις αδελφές είμαι από τον καιρό που ήταν το μαγαζί».

«Δεν είναι ωραία λέξη, τους ομοφυλόφιλους θα λέμε» του έκανε παρατήρηση ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το ίδιο είναι. Μου ξέφυγε. Δεν έχω καμία αντίρρηση, έχω πολλούς φίλους αξιοπρεπείς και ικανούς οι οποίοι έχουν και μια μαγκιά. Πολλοί έχουν καλύτερη και δυνατότερη (σ.σ. μαγκιά) από ότι έχουν οι δήθεν μάγκες. Δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτούς. Καταδικάζω αυτό αλλά, άμα το παιδί αυτό κάνει κάτι, έχω μια εμπιστοσύνη στον γιο μου» τόνισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.