Σε δάκρυα ξέσπασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks γιατί όπως ανέφερε, δέχεται «ομαδική επίθεση» από τις συμπαίκτριες της. Η παίκτρια εμφάνισε την ενδυματολογική της επιλογή αρχικά στις συμπαίκτριες της οι οποίες τις έδωσαν χαμηλούς βαθμούς.

Στην συνέχεια, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσει την κριτική τους. Όταν όμως συνομιλούσε με τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν κατάφερε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Φαίνεται ότι αντιδράω γιατί δεν μπορώ πια! Δεν μπορώ! Δεν χρειάζεται να πω κάτι… Το μελέτησα αυτό που φοράω και δεν έκανα κάτι για να προσβάλλω κάποιον. Εντάξει, είμαστε στο My Style Rocks και ήθελα πάνω σε αυτό που όντως έχω ζήσει να φέρω ένα κόνσεπτ που κι αυτό το έχω κάνει. Ένα μακιγιάζ είναι, χωρίς κανέναν να προσβάλλω και χωρίς σύμβολα. Χωρίς όλα αυτά που ακούω. Ναι, νιώθω ότι έχω στοχοποιηθεί! Θεωρώ ότι υπερέβαλαν, ότι ήταν μια ομαδική επίθεση, όχι από όλες τις κοπέλες. Δίχως λόγο, γιατί δεν έκανα κάτι για να περάσω κάποιο μήνυμα. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν αυτή την βαθμολογία» είπε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε σε κλάματα και φόρεσε τα μαύρα της γυαλιά για να μη φαίνονται τα δακρυσμένα της μάτια.