Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θυμήθηκε τον βραχύβιο γάμο της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι. Η τραγουδίστρια του «Toxic» ανέβασε στο Instagram την Πέμπτη ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει και με τον ηθοποιό να τη στριφογυρίζει και να τη σηκώνει στον αέρα.

Φαίνονταν χαρούμενοι στο βίντεο -το οποίο έκτοτε διαγράφηκε-, καθώς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον καθ’ όλη τη διάρκεια. Στο τέλος έδωσαν ένα φιλί. Στη λεζάντα η Σπίαρς υπαινίχθηκε διακριτικά ότι στο ειδύλλιό τους δεν ήταν «όλα ρόδινα».

«Το να κοιτάς πίσω είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά είναι ειλικρινά κρίσιμο… ειλικρινά είμαι πολύ ευαίσθητη στις περισσότερες περιπτώσεις 🤐» ξεκίνησε τη μακροσκελή λεζάντα.

Η 42χρονη ποπ σταρ αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα των σχέσεων και τις «περίεργες στροφές».

«Μιλάω για το παρελθόν μου μερικές φορές, γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη “που έκανα” πριν!!!», συνέχισε η Σπίαρς, προσθέτοντας ότι μαθαίνει να μην κλείνεται στον εαυτό της όταν περνάει δύσκολες στιγμές.

Η τραγουδίστρια, επίσης, αναφέρθηκε στον εαυτό της ως ένα «ευαίσθητο» άτομο, υποστηρίζοντας ότι ήταν «πολύ πιο εύκολο» όταν ήταν νεότερη. «Νιώθω ότι εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους και δεν είχα βιώσει τότε τη σκληρότητα του κόσμου», είπε και συνέχισε: «Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους. Αν με ξέρετε, ξέρετε πόσο αγαπώ… Αγαπώ πάρα πολύ και θα σας αγαπώ για μια ζωή!!! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω να προσπαθήσω να κρατήσω, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα, όπως λένε».

«Η ελπίδα μου με το να το μοιραστώ [αυτό] είναι ότι με το να το θυμάμαι μπορώ να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ αρκετά καλή», κατέληξε η Σπίαρς.

Η ποπ σταρ διέγραψε την ανάρτηση μία ώρα μετά την κοινοποίησή της.