H Super Κική, η «influencer των φτωχών» όπως αυτοαποκαλείται, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της μαζί με την φίλη και συνεργάτιδα της Andreea Boboc το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) και μοιράστηκαν με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τις προσωπικές τους ιστορίες.

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Andreea, της λέω ότι ακόμα και οι αναποδιές που μας έχουν τύχει μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», ανέφερε η Super Κική.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στη φυλακή. «Μάλλον ανάμεσα σε όλους αυτούς, εμείς βρεθήκαμε κάπως καταλάθος στη φυλακή» είπε αρχικά η Andreea με την Super Κική να συμπληρώνει πως «ήταν και αναγκαστική η παρέα μας, εγώ δεν την ήθελα την Andreea στην αρχή γιατί δεν μίλαγε ελληνικά».

Μετέπειτα όμως έκαναν τυχαία αίτηση και οι δυο τους στο πρόγραμμα απεξάρτησης των φυλακών και έτσι έμειναν στο ίδιο κελί. Τότε άρχισε μια υπέροχη και ουσιαστική φιλία.

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά»

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω πενηντάρικα tip στους σερβιτόρους μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις» ανέφερε στην συνέχεια η Super Κική και πρόσθεσε: «Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από τα χρήματα. Ήθελα να ζω άνετα εγώ και οι φίλοι μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

Η κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα και τον τρόπο που χειρίστηκε ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά, το συμβάν με τον σύντροφο της Adnreea και τον καβγά ο οποίος οδήγησε τις δύο γυναίκες στο κρατητήριο, η Super Κική είπε στο «Στούντιο 4»: «Εκείνος μας το χρέωσε, είπε ότι εμείς βάλαμε άνθρωπο να τον δείρει. Μας πάνε όλους μαζί στα κρατητήρια, εγώ ακόμα δεν είχα αγχωθεί, μέχρι που το παίρνει ο Λιάγκας. Πραγματικά εγώ είμαι πάρα πολύ δίκαιη, μπορεί να είσαι ρατσιστής, να σε ξεφτιλίσω στο βίντεο στο instagram, όμως αν κινδυνεύσεις, κάποιος σου κάνει κάτι που αδικηθείς, εγώ εσένα θα υποστηρίξω.

Πάντα με τον Λιάγκα υπήρχε η κόντρα με τους influencers, δεν με ενοχλούσε πολύ, δεν με ένοιαζε, αλλά σε αυτό που ήταν τόσο βαρύ και κρεμόταν η ζωή μας, το πήρε πάνω του και δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα, έβγαζε τον σύντροφο της φίλης μου και τον δικηγόρο του στον αέρα, τον παρουσίαζε ως μουσικό, τον παρουσίαζε ως καλλιτέχνη. Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου μας υποστήριξε από τα κανάλια».

«Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω «σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κ.τλ.» και μου λέει: ναι, φυσικά, έλα», εξομολογήθηκε η γνωστή YouTuber.

Γιατί αποκαλεί τους ακολούθους της «γοργόνες»

«Κάποια μέρα στις αρχές είχα κάνει ένα βίντεο και με κάποιον τσακωνόμουν και του είπα “άντε βρε γοργόνα φύγε από δω” και έτσι μου το κόλλησαν και έμεινε» εξήγησε η Super Κική αναφορικά με το γιατί αποκαλεί τους διαδικτυακούς της φίλους «γοργόνες».

«Φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού»

«Πνίγηκα στον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά, το κεφάλι μου είναι πολύ αθώο και δεν πονηρεύεται εύκολα. Αν την πατήσω, την πατάω έτσι. Δηλαδή νιώθω οικεία, λέω παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει να πω και άλλος μου λέει «έλα εδώ, πες τα άνετα» αλλά μπαμ… την τρώω ξαφνικά από πίσω! Δεν πρόκειται να πονηρευτώ ποτέ και το έχω αποδεχθεί αυτό το πράγμα.

Η τηλεόραση με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί ήταν ο καημός μου από όταν ήμουν μικρή. Με απογοήτευσε ο τρόπος που μου μίλαγαν, με απογοήτευσε το ότι φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού κάποιες φορές, είδα ασέβεια. Δηλαδή δεν περίμενα να μου στρώνουν και κόκκινο χαλί αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο το κλίμα. Πάντα, εν τω μεταξύ, θυμάμαι να βλέπω την γκρι καρέκλα του Γρηγόρη και να λέω στη μάνα μου: εκεί θέλω να κάτσω.

Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ κάτι που ήδη έχω κάνει, πάντα όλα ήρθαν μόνα τους. Προτάσεις δεξιά και αριστερά. Πάντα ήθελα να είμαι διασκεδαστής, ένας αναρχικός διασκεδαστής. Θεωρώ ότι είναι δώρο να κάνεις infuencing σε κάποιον για να ζει πιο άνετα. Δηλαδή θα το ήθελα και γω αυτό» σημείωσε η influencer.