Την Γιάννα Τερζή υποδέχθηκαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, την Τετάρτη (03/04), στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε.

Ειδικότερα, η Γιάννα Τερζή εξομολογήθηκε πως «έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στο νωτιαίο μυελό, από τον Ιανουάριο του ’21. Ήταν πολύ πολύ σοβαρό, μέσα στον κορονοϊό, δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ γιατί ήταν και βαρύ και ο κόσμος εκείνη την περίοδο μάθαινε συνεχώς νέα περίεργα και άσχημα. Ήταν όμως και για μένα πάρα πολύ δύσκολο να βγω και να πω τι ακριβώς έχει γίνει. Ήταν και σπάνιο αυτό που μου συνέβη, εννοώ σαν ιατρική περίπτωση.

Το έμαθα τυχαία. Άρχισε να με πονάει η μέση μου, από ένα απλό λουμπάγκο και πήγα να κάνω μαγνητική στη μέση μου. Φάνηκε εκεί, στο επάνω σημείο ώστε να κάνω και μετά μαγνητική στον θώρακα, η άκρη του προβλήματος. Του όγκου, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Είχα έναν όγκο, grade 2, έτσι λέγεται. Βαθμού δευτέρου, δηλαδή όχι κάτι αναγκαστικά κακό και μεταστατικό ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό. Δεν ήταν όμως και τελείως αθώο».

«Δεν ήξερα και γω τι ακριβώς σημαίνει και τα έμαθα όλα μαζεμένα. Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από τέτοια επέμβαση ακριβώς όπως ήσουν πριν, ότι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι λίγο διαφορετικό από την προηγούμενη ποιότητα ζωής» τόνισε η Γιάννα Τερζή.