Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» μέσω Skype από την Κύπρο μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση το πρωί της Δευτέρας (01/04). Το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στο μωράκι που περιμένει ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τάχθηκε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την τελευταία ένταση που είχαν στον «αέρα» της «Super Κατερίνα».

«Οποιοσδήποτε στεναχωρεί τη γυναίκα μου με τα λεγόμενά του, δεν θέλω να τον έχω στη ζωή μου. Οπότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να συναντηθώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εμένα με στεναχωρεί το γεγονός πως όταν μεγαλώνουν κάποιοι άνθρωποι, δεν θυμούνται τι έκαναν οι ίδιοι, όταν ήταν νέοι. Προφανώς ο Ανδρέας έχει την εμπειρία του, την καριέρα του και είναι τιμή σου να τον έχεις φίλο σου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, οι οποίες όταν ξεπερνιούνται, σε σημαδεύουν, σε τραυματίζουν. Ειδικά όταν είναι λεγόμενα ανθρώπων που τους εκτιμάς, όπως είχε γίνει σε αυτή την περίπτωση», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα, και αυτό το λέω για πρώτη φορά, μου τα είχε πει διά ζώσης. Οπότε, δεν χρειαζόταν να τα πει στο πανελλήνιο. Για να τα πει, σημαίνει ότι ήθελε να κάνει κάποια εντύπωση. Αυτό είναι που με ενόχλησε, εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή μας, μια χαρά ενός πατέρα για να κάνει μια εντύπωση».