Χαμός έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, σχετικά με σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του, από ένα βίντεο της Super Κικής.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος ανέβασε τους τόνους σχετικά με τη συμπερίφορά του Μαυρίκιου στα media, θέτοντας κάποια ερωτήματα.

«Θέλω να βάλω ένα ερώτημα. Ποιος ήταν ο πρώτος τον λίθον βαλέτω; Ποιος δίνει δικαίωμα για σχολιασμούς, όπου κάποιοι σχολιασμοί εκτροχιάζονται; Στο λέω απερίφραστα και με αγάπη Μαυρίκιε και το έχεις δει και εκ του σύνεγγυς. Εσύ Μαυρίκιε. Γενικότερα πήρες το οτιδήποτε και προσπαθείς να το κάνεις κάτι εκβιάζοντάς το και να το κάνεις τηλεοπτικό συμβάν τραβώντας το από τα μαλλιά. Έπαιρνες το οποιοδήποτε θέμα, όπως το να παντρευτείς και το έκανες αναστάσιμο γεγονός τηλεοπτικού τύπου και δημόσιου λόγου για να υπάρχουμε, να λέμε και να σχολιάζουμε. Οι περισσότεροι σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Προσβάλλεις τον καλεσμένο αυτήν τη στιγμή», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά στον ίδιο τόνο: «Δεν τον προσβάλλω, τον διασφαλίζω. Η δράση φέρνει αντίδραση. Αν ρίχνεις λάδι στη φωτιά, θα δεις 10 Κικές»

Τότε ήταν που τοποθετήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λέγοντας: «Από σεβασμό στον Ανδρέα Μικρούτσικο περιμένω να βάλει μία τελεία γιατί θεωρώ αδιανόητο αυτό που ακούω τώρα. Εγώ εξέφρασα τη χαρά μου και την ανυπομονησία μου ότι θα γίνω πατέρας και εσύ δίνεις ελαφρυντικό σε αυτό το κορίτσι; Εσύ μου λες ότι την επόμενη που θα με πάρουν από την εκπομπή και μου πούνε να ασχοληθούμε να το κλείσω».

«Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό ούτε εγώ θα έβγαινα στην εκπομπή μου. Τον προσέβαλες Ανδρέα μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αισθάνομαι ότι με δίκασε σήμερα στην εκπομπή σας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ανδρέα αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτό που έκανες σήμερα» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, διακόπτοντας εκνευρισμένος τη σύνδεση.