Η Taylor Swift και ο Travis Kelce φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερα από το δροσερό αεράκι του νησιού. Η 14-φορές νικήτρια των Grammy καταγράφηκε να φιλάει τον αστέρα των Kansas City Chiefs, στην παραλία την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις Μπαχάμες, σύμφωνα με φωτογραφίες που απέκτησαν η New York Post και το Page Six.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το περασμένο καλοκαίρι, χαλαρώνει στην αμμουδιά και αγκαλιάζεται στη θάλασσα, ενώ η Swift κρατά ένα ποτό στο χέρι της.

Η τραγουδίστρια του «Cruel Summer» φορούσε ένα λαμπερό κίτρινο μπικίνι και γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς, ενώ το μπλε μαγιό που φορούσε ο Kelce αναδείκνυε το γυμνασμένο του κορμι από το NFL.

Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην παραλία ήρθε μετά τη βόλτα τους σε μια προβλήτα πριν λίγες μέρες.

Και οι δύο απολαμβάνουν λίγη ανάπαυλα και χαλάρωση μεταξύ του πολυάσχολου προγράμματος τους.

Η Swift πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα διεθνές τμήμα της επιτυχημένης Eras Tour της, εμφανιζόμενη στο Τόκιο, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη στις αρχές του 2024. Θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της τον Μάιο, ξεκινώντας από το Παρίσι.

Ο Kelce έρχεται πρόσφατα από την τρίτη του νίκη στο Super Bowl, μετά τη νίκη των Chiefs επί των 49ers με 25-22 στο πρωτάθλημα πριν από ένα μήνα.

Η Swift υποστήριξε τον Kelce στο Super Bowl 2024, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα φιλί στο γήπεδο του Allegiant Stadium.

Αν και τεχνικά είναι η εκτός εποχής του NFL, ο Kelce και ο αδελφός του Jason Kelce , που πρόσφατα αποσύρθηκε από τους Eagles, θα συνεχίσουν το podcast τους, κυκλοφορώντας νέα εβδομαδιαία επεισόδια στην εκπομπή τους «New Heights».

Ο Kelce έχει υποστηρίξει τη Swift σε περιοδεία, ταξιδεύοντας πρόσφατα ακόμα και στη Σιγκαπούρη.

Στη συνέχεια, ταξίδεψαν πίσω στο Λος Άντζελες για μερικές ημέρες προκειμένου να παραστούν στο πολυτελές πάρτι των Όσκαρ της Madonna, σύμφωνα με το Page Six.

Η Swift και ο Kelce ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους τον Οκτώβριο