Σε νέα ανάρτηση στο Tik Tok προχώρησε η Ιωάννα Τούνη και κατάφερε να διχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους ξανά. Αυτή τη φορά, η influencer δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να ποζάρει και να τραγουδάει στίχους από ένα κομμάτι αναφορικά με τα «όσα λέει ο κόσμος».

Στην περιγραφή η Ιωάννα Τούνη έγραψε μια φράση, την οποία επικρίνει και έχει να κάνει με όσους λένε στους οικονομικά ανίσχυρους, ότι δεν θα καταφέρουν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση και ένα καλό χρηματικό ποσό, κατατάσσοντας και τον εαυτό της σε αυτή την κατηγορία.

Η φράση που έγραψε είναι: «Αν δεν ήταν άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά».

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με τους διαδικτυακούς της φίλους να διχάζονται. Υπήρξαν τα αρνητικά σχόλια που τόνιζαν στην Ιωάννα Τούνη πως πρέπει να σταματήσει να «διαφημίζει τα λεφτά της» ενώ οι υποστηρικτές της επεσήμαναν ότι είναι μια επιτυχημένη γυναίκα που ζηλεύουν και πως «βγαίνει χολή από γυναίκες» στα σχόλια για το βίντεο.

@j.touni

Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου ✨💫 #foryou #foryoupage #selfmade #viral #tiktokgreece

♬ l.a.love – ♡