Για την ζωή τους μίλησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης (21/03). Το πρωί της Παρασκευής (22/03), στο «Πρωινό ΣουΣου» του Open σχολιάστηκε η κοινή συνέντευξη τους με την Ελένη Τσολάκη να τοποθετείται σχετικά με την «Στιγμή της Αλήθειας».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε πως το τηλεπαιχνίδι η «Στιγμή της Αλήθειας» που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου ήταν ότι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση.

«Μιας και μιλάμε αυτές τις ημέρες για την κριτική που δέχεται ο νέος κόσμος που μπαίνει στα media, η Ευγενία Μανωλίδου αν θυμάμαι καλά όταν μπήκε στον χώρο και έκανε τη Στιγμή της Αλήθειας και αν δεν άκουσε… Άλλο να κάνεις μία κριτική για το παιχνίδι και να πεις ότι δεν μου αρέσει και είναι ένα χοντρό ριάλιτι. Γιατί ουσιαστικά για εμένα αυτό ήταν, ένα πολύ χοντροκομμένο ριάλιτι, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου. Δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα που να πλησιάζει την ανθρώπινη υπόσταση» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Η τηλεόραση αλλάζει. Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά στο αν θα το παρουσίαζα γιατί πριν δέκα χρόνια, όπως ήταν τότε δεδομένη η τηλεόραση και τα πράγματα και όπως θα μου το παρουσίαζαν, μπορεί να είχα πειστεί ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ενήλικες ήταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και εις γνώσιν τους θα γίνονταν, οπότε μπορεί να έλεγα και ναι. Ο τρόπος, όμως, που το είδαμε στο τέλος και αυτό που έχει μείνει είναι πάρα πολύ σκληρό» πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.