Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς υπέστη έμφραγμα. Την είδηση επιβεβαίωσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» του Mega και ενημέρωσε πως ο ηθοποιός δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του «Πάμε Δανάη».

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη από όπου και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Δανάη Μπάρκα φαίνεται το χέρι της να κρατάει τρυφερά το χέρι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

«Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ’ αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.